New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-14-2018, 03:17 PM   #1
Kooch
Private First Class
65
Rep
125
Posts

Drives: 2016 M3 Sakhir Orange 6MT
Join Date: Apr 2017
Location: Boston South Shore

iTrader: (0)

Thread issue in off topic board

Hi. Every time I try open the thread "fellas, what are you buying your lady for Christmas" the app bombs out. It has been happening to me all day on both my iPad and iPhone. Any thoughts as to the issue? Thanks in advance.
Appreciate 0
      12-14-2018, 03:36 PM   #2
Grumpy Old Man
Lieutenant Colonel
Grumpy Old Man's Avatar
Canada
3189
Rep
1,951
Posts

Drives: Porsche 993, 2015 MB GLK
Join Date: Sep 2018
Location: Niagara on the Lake

iTrader: (0)

It's working ok for me.
Appreciate 0
      12-14-2018, 03:38 PM   #3
******
Banned
United_States
2030
Rep
1,689
Posts

Drives: 2019 X5 Msport
Join Date: Jun 2011
Location: Greenville, SC

iTrader: (0)

I see it.
Appreciate 0
      12-15-2018, 06:30 AM   #4
Kooch
Private First Class
65
Rep
125
Posts

Drives: 2016 M3 Sakhir Orange 6MT
Join Date: Apr 2017
Location: Boston South Shore

iTrader: (0)

Dang. Still doing it to me. I select the thread and the main screen goes blank, I still have the //M logo on the top left next to the back arrow. The logo is spinning like it's trying to load the page but nothing else happens. And I can't back out of the screen using the back arrow, it's like everything locks up. Only option is for me to hard stop the app and reopen. Weird it's the only thread performing in that manner for me.
Appreciate 0
      12-16-2018, 04:54 PM   #5
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Kooch Its happening to me too, we are looking into the problem now...
__________________
Test 2345
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:40 AM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST