New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-18-2016, 11:11 AM   #23
etinifni
Captain
etinifni's Avatar
United_States
155
Rep
913
Posts

Drives: 2012 328i Modern Line
Join Date: Apr 2016
Location: NC

iTrader: (1)

Garage List
Can we please get button functionality back. Don't get me wrong, swipe is good sometimes but if you have a plus sized iPhone it makes it uncomfortable to do. Also is there any way to tone down the bright blue header?

Appreciate 0
      10-18-2016, 12:16 PM   #24
bimmette
YouTube.com/TvTara
bimmette's Avatar
Canada
5688
Rep
4,613
Posts

Drives: like I stole it! (07 335i E93)
Join Date: Nov 2013
Location: Vancouver

iTrader: (0)

I would like to see on the profile page the date that the member joined.

I also would like to press the BP logo on top left to get the menu. Swiping doesn't always work for me.

It would also be nice to be able to swipe and delete private messages faster.

Thank you for your hard work.

From a Bimmerpost addict,
Tara
Appreciate 0
      10-18-2016, 12:16 PM   #25
omasou
Major
omasou's Avatar
United_States
637
Rep
1,276
Posts

Drives: BMW F87 M2
Join Date: Apr 2016
Location: PA

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Alex@TAG View Post
Been getting this on both my phones.

Also personally not super keen on the lime green on the PM pages but that's just me.
I get this type of error when I have a poor network connection.
__________________
Appreciate 0
      10-18-2016, 12:21 PM   #26
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1110
Rep
30
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by omasou View Post
Quote:
Originally Posted by Alex@TAG View Post
Been getting this on both my phones.

Also personally not super keen on the lime green on the PM pages but that's just me.
I get this type of error when I have a poor network connection.
Can you screenshot the next time it happens so we can hopefully fix it ?
__________________
Test 2345
Appreciate 0
      10-18-2016, 12:21 PM   #27
shemeld_135
Major
shemeld_135's Avatar
308
Rep
1,237
Posts

Drives: 2016 AW - M2
Join Date: Dec 2010
Location: KOP, PA

iTrader: (11)

Garage List
2016 BMW M2  [0.00]
Quote:
Originally Posted by mrduder View Post
Tapping the notification icon in the right top corner doesn't do anything.
I have the same issues. The notification icon doesn't work I have to use the notification options in menu.
Appreciate 0
      10-18-2016, 08:47 PM   #28
Racer35
Tombarra Stalker
United_States
41
Rep
69
Posts

Drives: 2017 M3 ZCP, Mineral Grey
Join Date: Jul 2016
Location: Danville, CA

iTrader: (0)

"Read thread aloud" isn't working for me (not that it was all that functional in previous versions). At first it showed that it was playing but there was no sound. Now, in subsequent attempts, selecting the option just clears the menu and the pause control at the bottom doesn't come up at all. It's not showing an error.
Attached Images
 
Appreciate 0
      10-19-2016, 06:12 AM   #29
WingZeroX5
Colonel
WingZeroX5's Avatar
United_States
454
Rep
2,070
Posts

Drives: 09 E90 M3
Join Date: Mar 2010
Location: New Hampshire

iTrader: (12)

I can't get to page two when searching for new posts. Says site maintenance
Appreciate 1
///Mongo255.50

      10-19-2016, 10:32 AM   #30
///Mongo
First Lieutenant
///Mongo's Avatar
United_States
256
Rep
358
Posts

Drives: 2016 M4 Coupe
Join Date: Feb 2016
Location: Baltimore

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by WingZeroX5 View Post
I can't get to page two when searching for new posts. Says site maintenance
I am getting the same error
Appreciate 1
      10-19-2016, 10:57 AM   #31
omasou
Major
omasou's Avatar
United_States
637
Rep
1,276
Posts

Drives: BMW F87 M2
Join Date: Apr 2016
Location: PA

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Can you screenshot the next time it happens so we can hopefully fix it ?
Put in Airplane mode and received Alert: Error establishing a network connection, which looks correct. Will post screenshot if it happens again.
__________________
Appreciate 0
      10-19-2016, 05:37 PM   #32
Nomana
Major
Nomana's Avatar
775
Rep
1,245
Posts

Drives: BMW
Join Date: Sep 2014
Location: SN

iTrader: (0)

Thumbnail gallery is awesome mate!
Search function works again as promise.
Thank you you guys.
Attached Images
 
Appreciate 0
      10-19-2016, 05:58 PM   #33
WingZeroX5
Colonel
WingZeroX5's Avatar
United_States
454
Rep
2,070
Posts

Drives: 09 E90 M3
Join Date: Mar 2010
Location: New Hampshire

iTrader: (12)

Going to page 2
Attached Images
 
Appreciate 0
      10-20-2016, 02:13 PM   #34
bimmette
YouTube.com/TvTara
bimmette's Avatar
Canada
5688
Rep
4,613
Posts

Drives: like I stole it! (07 335i E93)
Join Date: Nov 2013
Location: Vancouver

iTrader: (0)

Thank you for bringing back the menu when we click the logo
Appreciate 1
mrduder418.50

      10-20-2016, 02:18 PM   #35
etinifni
Captain
etinifni's Avatar
United_States
155
Rep
913
Posts

Drives: 2012 328i Modern Line
Join Date: Apr 2016
Location: NC

iTrader: (1)

Garage List
Sweet!

[img]http://d.pr/i/15MFn+[/img]
__________________
:wave:
Appreciate 0
      10-20-2016, 08:24 PM   #36
///Mongo
First Lieutenant
///Mongo's Avatar
United_States
256
Rep
358
Posts

Drives: 2016 M4 Coupe
Join Date: Feb 2016
Location: Baltimore

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ///Mongo View Post
Quote:
Originally Posted by WingZeroX5 View Post
I can't get to page two when searching for new posts. Says site maintenance
I am getting the same error
Just updated the app and this is fixed
Appreciate 1
      10-26-2016, 09:00 PM   #37
Pyrat 2
Colonel
Pyrat 2's Avatar
United_States
1075
Rep
2,387
Posts

Drives: Rapidly from A to B
Join Date: Jun 2005
Location: Illinois

iTrader: (2)

Garage List
2016 Porsche GT4  [0.00]
2016 BMW M2  [5.00]
2006 330i  [4.50]
2014 X1 2.8i xDrive  [0.00]
The recent iPad app is a set back. My biggest issue is that there is no notifications of responses to my messages. There used to be a number display of notifications and messages in my inbox in the upper right corner. Please bring it back. Much more minor is that the title bar color scheme now has low contrast between the color of the header and the white text. Much harder to read. Finally, if PMing someone there should be a realtime quick lookup of their user name as you type in their name. I thought this used to be there and is now gone.
Appreciate 0
      10-31-2016, 07:53 PM   #38
goneloco
First Lieutenant
goneloco's Avatar
99
Rep
332
Posts

Drives: 2015 M4
Join Date: Nov 2014
Location: Rhode Island

iTrader: (1)

Garage List
2015 BMW M4  [0.00]
Where's the paper clip?

Trying to add a picture to a PM. It says use the paper clip. It doesn't show when replying to a PM.
__________________
2015 M4 Coupe MG SS DCT
2009 335xi Coupe Dinan Stage 2 (Sold)
2003 M3 Coupe (Sold)
1998 M3 Sedan (RIP)
Appreciate 0
      11-01-2016, 05:43 PM   #39
TT3 iN NyC
Colonel
TT3 iN NyC's Avatar
United_States
116
Rep
2,483
Posts

Drives: AW/CR e92 335i
Join Date: Aug 2007
Location: nYc

iTrader: (9)

Send a message via AIM to TT3 iN NyC
Notifications worked previously, now stopped working. Tried deleting reinstalling app, same thing. Everything is turned on in the iOS settings and Bimmerpost settings Otherwise, awesome app!
__________________
'07 e92 335i: Alpine White/Coral Red/Aluminum Trim
COBB S2+FMIC | Stett CAI | Stett CP | ETS FMIC | FORGE DVs | AR DPs | 335iS Mufflers |
Appreciate 0
      11-03-2016, 07:42 AM   #40
WallieX5
Private
8
Rep
53
Posts

Drives: F80
Join Date: Apr 2008
Location: MD

iTrader: (0)

App does not allow me to log in. It says "LOGGED OUT" and when I click on it, presumably a link, nothing happens.
Appreciate 0
      11-04-2016, 05:05 PM   #41
Sullym6
Lieutenant
72
Rep
421
Posts

Drives: Not got it yet
Join Date: Aug 2016
Location: Manchester

iTrader: (0)

App crash see image, I also can't vote using the app since updating to 4.3.4 otherwise the app is very useful
Attached Images
 
Appreciate 1
Mark4557.00

      11-16-2016, 07:26 PM   #42
TT3 iN NyC
Colonel
TT3 iN NyC's Avatar
United_States
116
Rep
2,483
Posts

Drives: AW/CR e92 335i
Join Date: Aug 2007
Location: nYc

iTrader: (9)

Send a message via AIM to TT3 iN NyC
Just got this error
Attached Images
 
__________________
'07 e92 335i: Alpine White/Coral Red/Aluminum Trim
COBB S2+FMIC | Stett CAI | Stett CP | ETS FMIC | FORGE DVs | AR DPs | 335iS Mufflers |
Appreciate 1
Mark4557.00

      11-24-2016, 11:58 AM   #43
etinifni
Captain
etinifni's Avatar
United_States
155
Rep
913
Posts

Drives: 2012 328i Modern Line
Join Date: Apr 2016
Location: NC

iTrader: (1)

Garage List
Pull to refresh seems not to work if app has been backgrounded.
__________________
:wave:
Appreciate 0
      11-24-2016, 11:53 PM   #44
Nomana
Major
Nomana's Avatar
775
Rep
1,245
Posts

Drives: BMW
Join Date: Sep 2014
Location: SN

iTrader: (0)

Preview image not work in search.
ios8. App4.3.4.7
Attached Images
 
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:17 PM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST