New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   New 2009 2010 BMW Z4 - ZPOST > BMW Z4 Forum (E89) > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-11-2023, 07:06 PM   #1
Dooker
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2011 E89
Join Date: Feb 2023
Location: Indiana

iTrader: (0)

Chasing Lean Code bank 2 and MAF codes

Hello,

I have been troubleshooting P0174 (lean bank 2), P0100 (MAF A circuit) and P0113 (air intake circuit A high).

I have cleaned and ultimately replaced the MAF sensor with OEM. No change. I have checked the pins in the connector, they are in good condition.

I have smoke tested the intake twice. I cannot find any leaks. The inlet ducts have been removed and inspected and no cracks tears etc. When performing the smoke test and I remove the oil fill cap, I do have smoke coming from the oil fill port. Iím not sure if this is normal or not.

Any other ideas or things I need to check?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:17 AM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST